Zelfstandig werkende kok (m/v/x)
Jouw taken:
Je bereidt samen met je collega’s de gerechten en treft hiervoor de nodige voorbereidingen,
Je bewaakt de voedselveiligheid, de hygiëne en de algemene veiligheid in de keuken,
Samen met je collega’s zorg je voor een nette keuken en propere apparaten,
Je werkt volgens de HACCP voorschriften,
Je kan mensen aansturen en motiveren,
Je beoordeeld de kwaliteit van de ingrediënten en de producten,
Je staat mee in voor de planning van de dagelijkse werkzaamheden.
Jouw profiel:
Je hebt een passie voor de keuken en streeft naar perfectie,
Je hebt relevante werkervaring en/of een opleiding vakgerichte horeca gevolgd,
Je hebt ervaring met voedselveiligheid en hygiëne praktijken,
Je bent een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden,
Je beschikt over de nodige kennis van voeding, biologische producten en kruiden,
Je bent gedreven, leergierig en attent naar je collega’s toe,
Je bent proactief en hebt een ondernemend en hands-on mentaliteit,
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar de gasten en het team,
Je bent stressbestendig, assertief en zorgt voor orde en netheid in de keuken
Je kan tijdelijk de leiding in de keuken overnemen,
Je hebt een goede kennis van het Nederlands,
Je bent flexibel door op verschillende dagen van de week te werken.
Aanbod:
Ruimte om door te groeien,
Een goede verloning + extra legale voordelen,
Een team met leuke en gemotiveerde collega’s,
Optie vast contract.